me & my blogie =)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, October 2, 2011

Menonton Wayang Best Sgt Ke???




hari ni nak citer pasal menonton wayang..

ha, jawapan aku bg tajuk post rini  is YES!!!!

aku sesangatlah suka tgk wayang..kalau dah balik bercuti blaja ni mmg x sah kalau x singgah ke panggung..

nasib bek umah aku dekat je dgn panggung wayang kawasan taiping ni kan..ngeh3..

kadang2 aku belanja my kembar n kadang2 dia lanje..

yg bestnyer kalau dpt kuar jumpa kawan2 lama 
besa la remaja kalau jumpa2 ni mesti kalau x makan2 n tengok2 wayang n men2 boling x sah la kan..paling2 pon window shopping..tp aku yg tu kureng sket..aku x suka sgt window shop2 ni..al maklum la poket kering..klu poket penuh ha tu bru best window shop2 ni sbb blh skali shop terus..muahaha..>_<

anyway, pe yang best sgt dgn tgk wayang ni kan???

bg aku, tgk wayang ni mmg dpt releasekan stress aku..& kebosanan yg melanda di kala cuti univ ni kan..plus plak dgn pop corn n air pepsi kat tgn..wah2..

sound effect & lightning yg buat aku syok sgt bl masuk panggung ni kan..mmg x leh la lwan klu setakat tgk tv kat umah walaupun tv kat umah besar2 gabak tu..hihi

sekarang pon dah jd trend kan ms raya aidilfitri pi tgk wayang..ye la dah bnyk citer2 best kuar ms tu kan..pe lagi..kecian my acu kena bw anak2 buah dia ni ha pi melaka..(kg nad kat melaka la..)..thanks acu..sori gak susahkan..@_@


ha, kat bwh ni aku dah listkan movie2 yg aku dah tgk bersama kezen2, kwn2 & my siblings tercyg! for cuti univ. kali ni la..
 thanks semua sbb sudi meluangkan masa bersm! next time kita wat lg,k..muahaha..




















ok..thats all..


>_<



Sumtimes im lazy, i get bored
i get scared, i feel ignored
i feel happy, i get silly
i choked on my own words
i make wishes, i have dreams
& i still want to believe
anything could happen in this world
for an ordinary girl
like me
q{>_0}p


TQ I REALLY APPRECIATE YOUR COMMENTS

3 doakan sy jd bakal doc. yg baik:

Lia Lomi said...

wah, Lia pun suka tengok wayang. tapi rumah jauh dari panggung masa ada kelapangan jer boleh pegi..

nabila azmi said...

huhu..nak tgok wyg lgi=(=(

Sunah Sakura said...

sangat2 jarang tengok wayang...paling last pun puasa hari tu tengok FD5 punye screening...

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink