me & my blogie =)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, October 14, 2011

aerobic + fried bihun = refrshing mornig..yeay!!!



hi u ols..hehe..

tgk title pon kompem korang blh teka kan what Nadia nk citer dlm post kali ni kan..haha

ni kira mcm kes x der keje la ni..
( x sedar diri lak kan yg assignment sgt bnyk,huhu..)

anyway, pagi ni asalnye nk lah kuarkan peluh2..nk bg badan sehat sket..hehe..

nk pi joging kat stadium univ. but x jadi sbb tutup la plak kan pg ni..mentang2 la ari ni ari cuti hujung minggu kan..

so plan change to aerobic..hehe..i love aerobic..so x der hal la kalu nk tukar2 plan ke aerobic kan..thanks to my dear mai, fajwa & angah sbb join sekaki..mmg sekepala la kan bab2 ni..hehe

thanks to yan2 juga sbb masak bihun goreng yg sgt sedap di pg hari ni kan..hehe..dah la winter mmg dah masuk..sejuk2 mkn bihun goreng yg sedap..alhamdulillah..=)

anyway, tu je nk tulis..haha..so refreshing that i sampai nk tulis la dlm blog ni kan..haha..

sorry KALAU  x best..kalau la kan..ngeh3=p


p/s-happy belated besday to my dear huda & hajar..saranghaeyo!..dah 20 years dah korg..may ALLAH bless always..

>_<

Sumtimes im lazy, i get bored
i get scared, i feel ignored
i feel happy, i get silly
i choked on my own words
i make wishes, i have dreams
& i still want to believe
anything could happen in this world
for an ordinary girl
like me
q{>_0}p

TQ I REALLY APPRECIATE YOUR COMMENTS

2 doakan sy jd bakal doc. yg baik:

acheeqa farhana said...

sy dah lame tak bsenam ni doktor..doktor tak marah kan?hehe

lavenderlover said...

acheeqa farhana-x marah aih..tp rajin2 la wat exercise..sehat n cerdas sket..>_<..tegas ni..ngeh3..

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink