me & my blogie =)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, June 2, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!

salam..okay im so interested with another contest that i could not resist to join it!!..hehe

this gonna be my last post insyaAllah & last contest coz seriously im only 2 weeks away from my final exam..

so check this out,k!!!

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
 Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)
so here is my sweet sunshine smile to be judge!!

>_<

its me & my twin in cairo,egypt
>_<
"Senyuman saya paling ceria sebab for me smile is the best thing that i can wear-its free, simple & most importantly it makes me & people around me happy..so lets smile always!"

i would love to spread the smile to

so thats all

pray for me so that i can win this cool prize & pass my final exam with flying colours,k..

arigato ne
sheshe
shukron awi2
thanks so much
terima kasih

>_<

assalammualaikum

Sumtimes im lazy, i get bored
i get scared, i feel ignored
i feel happy, i get silly
i choked on my own words
i make wishes, i have dreams
& i still want to believe
anything could happen in this world
for an ordinary girl
like me
q{>_0}p




TQ I REALLY APPRECIATE YOUR COMMENTS

3 doakan sy jd bakal doc. yg baik:

hidayah azman said...

sgt rajin tag saya ye.insyaAllah akan dibuat.don't expect me to enter the contest.heheh mcm biasela malas nak tagging2.tak minat dikenali ramai.ceh2.penipu sungguh:Dp/s memandangkn gigi baru lepas habis scaling..hehehehehe

lavenderlover said...

hehe..tu yg alg tag dayah tu..plus if x scaling pon, ur smile is 1 of the sweet smile my frens have..=)

Elixindora said...

haha,..thanks along!

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink