me & my blogie =)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, January 6, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

hahaha
busukkah anda?
jeng3
>_<
klik here,taw3..(klik) 



Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...


Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011



im tagging u 2
=)
guy-jyme

done=)
>_<





Sumtimes im lazy, i get bored
i get scared, i feel ignored
i feel happy, i get silly
i choked on my own words
i make wishes, i have dreams
& i still want to believe
anything could happen in this world
for an ordinary girl
like me
q{>_0}p

TQ I REALLY APPRECIATE YOUR COMMENTS

2 doakan sy jd bakal doc. yg baik:

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

sweet love said...

along...mls..hehe=p

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink