me & my blogie =)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, January 23, 2011

contest pic hitam putih paling cool!

assalammualaikum..
juz wanna try another contest here
hehe
i was tagged by my dear huda once again
rajin benor kamu ye mentang2 la cuti winter break ni..
hehe

so here we go again..
this time contest ni bout the coolest black & white picture!
mcm best kan..

u'll get rm 100 if u win..


1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

in san francisco, usa

KALAU SAYA MENANG SAYA NAK GUNA RM 100 BELI NOVEL ENGLISH & MALAY YANG SAYA MINAT COZ I LOVE READING SO MUCH!!!

i tag them..


Sumtimes im lazy, i get bored
i get scared, i feel ignored
i feel happy, i get silly
i choked on my own words
i make wishes, i have dreams
& i still want to believe
anything could happen in this world
for an ordinary girl
like me
q{>_0}p


TQ I REALLY APPRECIATE YOUR COMMENTS

2 doakan sy jd bakal doc. yg baik:

nur hidayah azman said...

oh!!tq you..domo arigato gozaimas!
tengok blog:D

lavenderlover said...

oh yeay!!!
u r welcome my dear!
>_<

 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink